Hulpverleningszone Fluvia

https://www.hvzfluvia.be/

1 zone, 14 gemeenten, 17 posten

De hulpverleningszone Fluvia bestaat uit 14 gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem. Met de brandweerhervorming waarborgen 17 brandweerposten nu dit hele gebied, waarbinnen over de grenzen heen wordt samengewerkt en dat op diverse vlakken.

Zonecdt: Frank Maertens

Gemeentes: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke, Zwevegem

Contact V.S.O.A.

Contact verantwoordelijk voor de sector:

slfpvsoa@slfpvsoa-firefighters.be

Peeters Dominiek

Vaste Gemachtigde

dominiek.peeters1@telenet.be

Beste Via deze weg laat ik weten dat de gesprekken voor de functie van vrijwillig brandweerman ingepland zijn op:


  • Maandag 29 oktober: eerste gesprek start om 17u00 - laatste gesprek start om 19u00,
  • Dinsdag 30 oktober: eerste gesprek start om 17u00 - laatste gesprek start om 19u00,
  • Woensdag 31 oktober: eerste gesprek start om 17u00 - laatste gesprek start 18u00.

In totaal hebben we 18 kandidaten. Over de ontvangen kandidaturen wordt niet gecommuniceerd.De gesprekken gaan door in de rode zaal, Hvz Fluvia, Doorniksesteenweg 214 A, Kortrijk.

Graag nodigen wij u uit om een afgevaardigde aan te duiden voor het bijwonen van de selectiegesprekken.

Geachte,

Namens de voorzitter Claude C., nodig ik u uit voor de bijeenkomst van het Basisoverlegcomité Welzijn op dinsdag 11 september 2018 om 13:00. De agenda en ontwerpverslag van het vorige BOC Welzijn kan u vinden als bijlage.Overige documenten worden u in de komende dagen digitaal beschikbaar gesteld via google drive 'BOC Welzijn'. Geachte, 

In het kader van het provinciaal overleg m.b.t. het protocol fysieke paraatheid PPMO, dat op 6 september 2018 om 13u30 op Campus POV, Diksmuidse Heirweg 6 te Zedelgem doorgaat, bezorg ik u het ontwerpprotocol en de flowchart.Zoals reeds aangegeven is de insteek van het overleg om de leden van het HOC-BOC van de 4 West-Vlaamse hulpverleningszones samen te brengen om tot de bespreking en goedkeuring van het protocol fysieke paraatheid PPMO te komen. 

Herinnering m.b.t. BOC Welzijn 16.07.2018: gelieve de doodle (werkplaatsbezoeken) in onderstaande mail uiterlijk tegen eind deze week in te vullen.

AAN DE LEDEN VAN HET HOC_BOC HVZ FLUVIA

 Geachte,

Binnenkort gaan we van start met de syndicale onderhandelingen omtrent de rechtspositieregeling administratief personeel Fluvia.Net zoals bij de onderhandelingen van het arbeidsreglement boek 1, wensen we deze voor te bereiden aan de hand van enkele syndicale werksessies.Het doel van de syndicale werksessies blijft om samen door de inhoud van de ontwerpteksten te gaan, feedback uit te wisselen en de ontwerpteksten bij te sturen.

Geachte,

 In de loop van september verlaat Justine Vernaeckt, administratief medewerkster zonaal secretariaat, tijdelijk de hulpverleningszone om in moederschapsrust te gaan. Om haar te vervangen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker/ster (duur: min. 6 maanden - max. 8 maanden; opstart: ong. 1e helft september 2017). Op dinsdag 25/07 (tussen 15u en 17u) en op woensdag 26/07 (tussen 13u en 14u) ontvangen ikzelf en Justine 3 kandidaten tot een selectie-interview in de rode zaal, Doorniksesteenweg 214A, 8500 Kortrijk.De voorafgaandelijke selectie gebeurde door het selectiekantoor Per-Sé. Indien u wenst aan te sluiten als waarnemer, dan bent u welkom.