Hulpverleningszone Fluvia

https://www.hvzfluvia.be/

1 zone, 14 gemeenten, 17 posten

De hulpverleningszone Fluvia bestaat uit 14 gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke en Zwevegem. Met de brandweerhervorming waarborgen 17 brandweerposten nu dit hele gebied, waarbinnen over de grenzen heen wordt samengewerkt en dat op diverse vlakken.

Zonecdt: Frank Maertens

Gemeentes: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Ledegem, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wevelgem, Wielsbeke, Zwevegem

Contact V.S.O.A.

Contact verantwoordelijk voor de sector:

slfpvsoa@slfpvsoa-firefighters.be

Peeters Dominiek

Vaste Gemachtigde

dominiek.peeters1@telenet.be

AAN DE LEDEN VAN HET HOC_BOC HVZ FLUVIA

 Geachte,

Binnenkort gaan we van start met de syndicale onderhandelingen omtrent de rechtspositieregeling administratief personeel Fluvia.Net zoals bij de onderhandelingen van het arbeidsreglement boek 1, wensen we deze voor te bereiden aan de hand van enkele syndicale werksessies.Het doel van de syndicale werksessies blijft om samen door de inhoud van de ontwerpteksten te gaan, feedback uit te wisselen en de ontwerpteksten bij te sturen.

Geachte,

 In de loop van september verlaat Justine Vernaeckt, administratief medewerkster zonaal secretariaat, tijdelijk de hulpverleningszone om in moederschapsrust te gaan. Om haar te vervangen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker/ster (duur: min. 6 maanden - max. 8 maanden; opstart: ong. 1e helft september 2017). Op dinsdag 25/07 (tussen 15u en 17u) en op woensdag 26/07 (tussen 13u en 14u) ontvangen ikzelf en Justine 3 kandidaten tot een selectie-interview in de rode zaal, Doorniksesteenweg 214A, 8500 Kortrijk.De voorafgaandelijke selectie gebeurde door het selectiekantoor Per-Sé. Indien u wenst aan te sluiten als waarnemer, dan bent u welkom.